El Grup La Mútua dels Enginyers llança nous serveis per a empreses i autònoms

Amb l'objectiu d'oferir les millors prestacions als seus mutualistes i clients, el Grup La Mútua dels Enginyers llança sis nous serveis per a empreses i treballadors/as autònoms/as per a ajudar-los en la gestió dels seus negocis.

Arran de la reforma del Codi penal de 2010 (Llei orgànica 5/2010), les persones jurídiques tenen responsabilitats penals que poden comportar importants penes, les quals poden arribar a ser eximibles a través de la implementació de polítiques i procediments de compliment normatiu en l'empresa. Per aquesta raó, el Grup La Mútua dels Enginyers posa a la seva disposició a partir d'ara el servei de gestió documental contractual i legal de compliment normatiu “Compliance” per a organitzacions o treballadors autònoms.

D'altra banda, el nou servei de plataforma de retribució flexible permet, a través d'un programari de disseny personalitzat, que els seus empleats (o ells mateixos) triïn quina part del seu salari volen cobrar en diners i quina part en productes o serveis (assegurança mèdica, tiquet restaurant, guarderia o de transport…).

A més, el Grup La Mútua dels Enginyers posa a la disposició dels seus mutualistes i clients un nou servei de gestoria innovador concertat amb una assessoria especialista en autònoms i empreses.

A través d’Accel&Grow, l'acceleradora empresarial del Grup, ofereix, a més, la possibilitat d'incorporar una start-up dins del funcionament de les empreses clients per a potenciar el camp de la innovació.

Finalment i mitjançant Serpreco, la corredoria de la Mútua dels Enginyers, posa a la disposició de les empreses i autònoms un servei d'avals per a l'Administració Pública a través d'assegurances de caució i un servei de cobrament anticipat per a facturacions a l'Administració

 
600x900-Emailing-news-SERPRECO-CAT