La Mútua dels Enginyers participa en el voluntariat “El risc i jo” amb Junior Achievement

Per quart any consecutiu, La Mútua dels Enginyers participa en el voluntariat educatiu organitzat per l’ONG Junior Achievement amb UNESPA anomenat “El risc i jo”, dirigit a alumnes de d’ESO i Batxillerat. L’objectiu d’aquesta acció és educar els/les joves sobre la importància de la gestió i prevenció del risc, així com conèixer les actituds i emocions lligades al mateix.

Al llarg de quatre sessions, La Mútua introdueix a l’alumnat el concepte del risc i com prevenir-lo a través d’una sèrie de casos i situacions reals relacionats amb aquest. El propòsit és fer-los reflexionar sobre possibles solucions, eines i recursos a través d’un relat dinàmic i interessant.

Mitjançant aquest programa educatiu organitzat per una de les ONG més grans del món dirigida a joves, es busca potenciar el pensament crític, conscienciar sobre la importància de la gestió de les emocions davant de qualsevol risc, descobrir eines i recursos per la seva prevenció (com ara l’estalvi o la mutualitat) i treballar les competències bàsiques per millorar el treball en equip.