La Mútua atorga dues beques a dones STEM

STEM-twitter-1024x512

La Mútua dels Enginyers atorgarà a dues dones una beca destinada a sufragar la matrícula del “Programa Directiu de Desenvolupament (PDD)” organitzat per Aula Magna Business School (AM). Aula Magna Business School, està especialitzada en el disseny, organització i coordinació de programes destinats a la formació de dones executives.

Aquesta acció neix del compromís que té La Mútua dels Enginyers de fomentar la integració de la igualtat entre dones i homes a les empreses i contribuir a que la societat prengui consciència que aquest objectiu permet una millora de la productivitat i de la competitivitat de les empreses, així com les condicions de treball, la formació de les persones treballadores, i la conciliació de la vida laboral, familiar i personal.

Per això, La Mútua atorga aquestes beques amb una clara finalitat: que les empreses incorporin la igualtat entre dones i homes per equilibrar la seva presència en el conjunt de la plantilla i, en especial, en càrrecs directius dins els sectors ‘STEM’

Qui la pot sol·licitar?

  • Dones treballadores de persones jurídiques mutualistes, preferiblement vinculades amb el sector STEM, interessades en la seva promoció, en especial, en càrrecs directius o de responsabilitat.
  • Dones mutualistes assalariades d’una entitat vinculada, preferiblement amb el sector STEM, interessada en l’acció formativa objecte d’aquestes bases, dins d’un pla de promoció professional en càrrecs directius o de responsabilitat.
  • Dones mutualistes emprenedores que vulguin crear, o hagin creat en el darrer any, una startup del sector STEM i disposin d’un pla de negoci amb un producte mínim viable. Així com les dones que vulguin emprendre en la seva professió, especialment si està vinculada al sector STEM.

 

QUAN es pot sol·licitar la beca? A partir del dia 1 de gener de 2021 i fins el dia 15 de setembre de 2021.

QUIN CURS tindrà validesa la beca? La beca és per al curs 2021-2022.

Consultar tota la informació sobre les beques per a dones STEM aquí.