Notícies d'Interès

Per quart any consecutiu, La Mútua dels Enginyers participa en el voluntariat educatiu organitzat per l’ONG Junior Achievement amb UNESPA anomenat “El risc i jo”, dirigit a alumnes de d’ESO i Batxillerat. L’objectiu d’aquesta acció és educar els/les joves sobre la importància de la gestió i prevenció del risc, així com conèixer les actituds i emocions lligades al mateix.

La primera edició d’InspiritLab, el programa d'acceleració de startups de la Mútua dels Enginyers, ha arribat a la seva fi. El 4 de febrer s'ha celebrat el Demo Day a la seu dels enginyers industrials de Catalunya, en el qual els emprenedors han tingut l'ocasió de presentar els seus projectes davant dels membres del Club d'Inversors de l'Enginyeria de La Mútua dels Enginyers.

Amb l'objectiu d'oferir les millors prestacions als seus mutualistes i clients, el Grup La Mútua dels Enginyers llança sis nous serveis per a empreses i treballadors/as autònoms/as per a ajudar-los en la gestió dels seus negocis.

El Consorci de Compensació d’Assegurances amplia la seva cobertura de riscos extraordinaris a automòbils assegurats només de Responsabilitat Civil.