S'han produït els següents errors:

Assegurança de l'automòbil

CONSULTAR
la meva posició

Triï entre les millors companyies d’assegurances d’automòbil

Trobi les cobertures que necessita i compari preus entre les diferents opcions

L'experiència i el prestigi de la Mútua dels Enginyers com a asseguradora del 100 % dels riscos del col·lectiu dels enginyers els acords que té amb les millors companyies del mercat d’assegurances d'automòbil fan que, per als enginyers, sigui possible trobar la millor opció en cobertures i en preu per a l’assegurança de l’automòbil.

  • Totes les cobertures possibles
  • Les garanties més àmplies
  • Les companyies de primera línia
  • Una gamma de preus més extensa
  • El resultat de l'estudi del multitarificador amb només 60 segons
  • Atenció personalitzada del departament especialitzat en l'automòbil
  • Ajuda per poder decicir i triar l'assegurança de l'automòbil

 

L'assegurança per cobrir la retirada del carnet de conduir per punts

Subsidi mensual, protecció jurídica, recuperació de punts, assistència en la immobilització del vehicle, recursos contra la variació incorrecta de punts i ajut econòmic per tornar a examinar-se del carnet de conduir.

 

Tarificador Automòbil

Calculi el cost de la seva assegurança de l'automòbil, amb les millors companyies del mercat.

L'informem que en entrar al Tarificador les seves dades seran incloses en un fitxer propietat de Codeoscopic SA, amb domicili en C \. Tres Creus, 104 de Sabadell (Barcelona) amb la finalitat de realitzar una avaluació del risc. Amb l'objectiu de realitzar aquest estudi, les seves dades podran ser cedides a empreses del sector assegurador.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a l'adreça soporte@avant2.es o mitjançant carta dirigida a Codeoscopis SA, Carrer Chantada, 24 de Madrid.

El tarificador és una eina orientativa, consulti’ns directament per saber el seu cas particular d’acord a la seva experiència, l’ajudarem a trobar la prima que millor s’adapti a les seves necessitats.

TARIFICADOR

 

Si vol rebre més informació envieu-nos el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat posible.

Usem cookies pròpies i de tercers amb finalitats analítiques, per tal de millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc. Si continues navegant sense canviar la configuració, considerarem que acceptes la seva instal·lació i ús conforme el nostre Avís legal.